Продукти
Your Cart

За нас

За нас
„Mилениум компютърс” ЕООД е българска фирма, създадена през 1998 г. с основна дейност търговия и сервиз на компютърна техника, асемблиране и продажба на компютърни системи, периферни устройства, софтуер, компютърни компоненти, лаптопи,смартфони, офис техника, консумативи, видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника, мрежово оборудване и зареждане на тонер-касети. Сервизният отдел извършва техническа и софтуерна поддръжка, гаранционен и извънгаранционен ремонт на преносими и настолни компютри, монитори и офис техника.
Във фирмата работят отлично подготвени млади и амбициозни специалисти, които осъществяват сервизната и тьрговската и дейност. Вече 20 години  на българския пазар “Милениум компютърс” ЕООД  продължава да печели  доверието на своите клиенти и партньори. Седалището на Фирмата е в гр.Стара Загора, бул."Цар Симеон Велики”130, където се помещават сервизът, магазинът и офисът на фирмата.
Мотото на на нашия екип е КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО. Основната ни цел е да предложим на нашите клиенти, бърза, евтина и качествена консултация, услуга или стока в широк диапазон. През годините наши клиенти са редица фирми, компании и учреждения, както и голям процент частни лица от Стара Загора и региона.


Защо НИЕ?
Нашата цел е да ви предложим най-изгодния за Вас продукт- съобразен конкретно с вашите нужди и в същото време на конкурентна цена.
Предлагаме лаптопи с доставка до всяка точка на България и чужбина. Разполагаме с актуални модели на  всички производители, които се внасят на българския пазар, отлична логистична мрежа и много други предимства, за които можете да разберете по-долу.
Избор от над 500 модела лаптопи
Безплатна доставка за продукти на стойност над 400лв. Не заплащате каквито и да било други разходи, освен цената на продукта.
Гарантираме, че можем да Ви дадем най-добрата възможна оферта на пазара. Ако намерите предлаганата от нас оферта на друго място и на по-ниска цена, свържете се с нас, за да Ви дадем същата цена! 
Ако не сте удовлетворен от закупен артикул , можете да го замените или върнете за наша сметка в срок от 7 дни! 

Бърза и сигурна доставка и различни варианти за плащане
Предлагаме различни разплащателни форми – директно на куриера, който доставя лаптопа Ви, онлайн лизинг, пазаруване с кредитни карти.Плащате по начина, който ще Ви бъде най-удачен или изгоден.
Ние се грижим за своите клиенти и поемаме пълна отговорност за лаптопа, който сме Ви продали в периода на неговото ползване. Спокойствието Ви е гарантирано. Можете да разчитате, че ще ви окажем подкрепа, ако имате проблем с преносимия си компютър
За Ваше удобство можете да кандидатствате за лизингов план и без да ставате от компютъра си! Системата е опростена, бърза и ефективна. Получавате удобна форма на разплащане, която може да Ви спести време и разкарване!
100% съответствие между лаптопа и описанието му в сайта ни. Това, което виждате, е това, което получавате. Печелите сигурност. Всичко в комплекта отговаря на описанието в нашия сайт. Работим само и единствено с официалните дистрибутори за страната
Ние сме на разположение и онлайн – питайте ни директно в нашия чат. Осигуряваме Ви дистанционна помощ при каквито и да е проблеми или въпроси относно ползването на Вашия лаптоп
Възможност за изкупуване на стария ви лаптоп при покупка на нов от нашата фирма. 20% отстъпка при ремонт на извънгаранционна повреда само за Вас, нашите клиенти. Една от многото привилегии, които получавате, защото сте купили лаптопа си от нас
Обадeте ни се, пишете ни в нашия чат или на стената ни във Facebook, изпратете ни mail или посетете нашия магазин

 

Намерете ни и на нашата страница във Facebook.

millenniumbg.com използва "бисквитки". Виж повече...