Продукти
Your Cart

Рекламации

Рекламации

1. Съгласно чл.52 ал.1 и ал.2 от ЗЗП, потребителят има правото да уведоми Милениум Компютърс ЕООД в писмен вид, чрез писмо или имейл като трябва да изпрати своето име, адрес и телефонен номер, че се отказва недвусмислено от покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на продукта (чл. 50 от ЗЗП).


2. При връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показва следи от износване, драскотини, охлузвания, токов удар, без аксесоари, без гаранция, Милениум Компютърс ЕООД си запазва правото да реши дали да приеме връщането.


3. Съгласно законното право при връщане на продукта съгласно чл. 54, възстановяването на стойността, ще бъде в рамките на 14 дни. Начините на възстановяване на парите са следните:


Плащания, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било извършено плащането.


Плащанията, направени чрез наложен платеж – по банков път на сметка предоставена от клиента, ако е юридическо лице, задължително фирмена сметка.


Плащанията по лизингови схеми –  след прекратяване на договора за потребителски кредит и преизчисляване на вноските по кредитите – по банковата сметка, от която са постъпвали сумите за вноските по кредита или по друг начин, определен от банката, отпуснала кредита.