Продукти
Your Cart

Гаранция и Сервиз

Гаранция и Сервиз

Всички продукти, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите.

Ако продукта разполага с гаранционна карта, издадена директно от производител ще я намерите в кутията с продукта.

Подготовка за връщане на продукт

Ако продукът, е с издадена гаранция от производител, молим да я добавите в пратката заедно с продукта при изпращането му чрез куриер.

Уверете се, че сте деактивирали всички настройки за сигурност, които биха могли да попречат на техника в съставянето на коректна оценка, ремонт и тест за функционалност на продукта (пример: "Find My iPhone" за iPhone или Samsung/Google Accounts за смартфони Samsung).

Уверете се, че гаранционният сертификат, който е издаден от производителя, се намира в кутията.

Уверете се, че сте включили всички аксесоари, придружаващи продукта (зарядно, USB кабел, слушалки и др.), тъй като ще са необходими, за да се оцени, ремонтира и за да се направи тест за функционалност на продукта.

Дефектните продукти, изпратени към сервиза трябва да бъдат придружени задължително с описание на съответните дефекти.

Ние поемаме  отговорност да ви уведомим за диагностиката, поправката, която ще бъде извършена, както и приблизителния срок за въвеждането в експлоатация на продукта до максимум 30 календарни дни от приемането му за гаранционно обслужване.

Видовете поправителни дейности могат да бъдат: ремонт на продукта, частичното или пълно заменяне, а дори и възвръщането на стойността на продукта при липса на други решения.

Връщане на продукт

След поправка на продукта се изпраща по куриер и ще бъдете уведомени, чрез и-мейл и СМС за доставката.

Периодът, в който продуктът е бил в нефункционалност, се добавя към съответния период на гаранция. Този интервал се смята от момента на регистрирането в сервизния         център до въвеждането на продукта в нормално за експлоатация състояние и писменото потвърждение за вземането на продукта.

millenniumbg.com използва "бисквитки". Виж повече...