Продукти
Your Cart

Доставка на поръчките

Условия при доставка

Поръчаните продукти, предлагани от Милениум Компютърс, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt, Спиди, Рапидо и Европът на адрес, посочен от потребителя. За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр.

Потребителят трябва да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Най-удобния начин да вземете поръчката в удобно за Вас време е да изберете начин на доставка до офис на Еконт, като колегите ще Ви изпратят СМС с товарителницата, когато е при тях. 


Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката и опаковката и, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка, тъй като всяка пратка се застрахова срещу счупване и нараняване. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържат необходимите документи, то моля да се свържете с нас, след което наши служители ще се постараят да ги осигурят възможно най-бързо.


Цената на доставката на всички стоки, предлагани от Милениум Компютърс на стойност под 99лв. (с ДДС) ще е 4,99 лв.

Време за доставка

Стандартното време за доставка е от 1 до 3 работни дни след направата на поръчката, но нашата цел е да ви доставим продуктите възможно най-бързо, което често пъти води до експресна доставка, отнемаща по-малко от 24 часа т.е. поръчвате днес и на следващия работен ден желаните от вас продукти са вече на адреса ви. Това важи за поръчки, направени най-късно до 16:00 ч. на съответния ден. (Поръчки направени през събота и неделя ще бъдат обработени в Понеделник и ще бъдат при вас във Вторник.)


Преглед и тест на получена стока

Всички поръчки изпращаме с опцията "преглед и тест", което означава, че куриерът ви доставя пратката и Вие имате право да отворите пакета и да се уверите, че получавате това, което сте си поръчали. Също така можете да се уверите, че продуктите не са пострадали при транспортирането им. Всичко това Ви показва нагледно, че пазаруването в millenniumbg.com е сигурно, а нашият екип има за цел да създаде база от щастливи клиенти, които да са доволни от нивото на обслужване и да се връщат отново в millenniumbg.com