Продукти
Your Cart

Често задавани въпроси

Провери дали е валиден сертификатът за гаранция. Ако си получил Сертификат за гаранция от нас, трябва да попълниш Формуляра за поправка на продукт , за да бъде взет от куриер и доставен в нашия сервиз.
Да. Адреса на сервиза е и дреса на магазина гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 130.
Не може да се добавя ваучер след изпращане на поръчката. За да го използваш, трябва да изпратиш нова поръчка.
След като си изпратил продукт за поправка, максималният срок, в който ще ти бъде върнат е 30 дни. След диагностикацията на дефекта от сервиза ни ще се свържем с теб по имейл или на посочения телефонен номер, за да ти предоставим пълна информация. Ако разбира се имаш въпроси относно протичането на статуса за поправка можеш да ни изпратиш имейл на office@millenniumbg.com или да се свържеш с нас на телефон  0894305692 .
Ако след като си регистрирал своята поръчка си установил, че въведените данни не са коректни и желаеш да се променят по някаъв начин (на фирма, смяна на телефон или име) е необходимо само да се свържеш с нас на посочения телефон или на формуляра за връзка с нас, който може да откриеш тукВажно е да знаеш, че промяна по фактурата може да бъде направена ако поръчката е фактурирана в рамките на 35 дни.