Лизинг

На лизинг

На изплащане на равни месечни вноски, за поръчки над 150 лв. с максимален срок за погасяване 36 месеца. Можете да изберете измежду три лизингови институции – Джет кредит. Можете да кандидатствате онлайн, на място или по телефона.

  • Онлайн – можете да поръчате продукт на лизинг директно от нашия уебсайт, бързо и лесно. Можете да изчислите колко ще е месечната ви вноска като използвате Лизинговия калкулатор, на страницата на всеки продукт. За да кандидатствате за лизинг, само натиснете бутона Купи на лизинг и следвайте стъпките.
  • На място – кандидатствате за покупка на лизинг директно на място в нашия магазин.Кандидатстването става само срещу лична карта. Наш консултант ще ви консултира и помогне във всяка стъпка на процеса – от избора на продукт до подписването на договора за лизинг.
  • По телефона – можете да кандидатствате за покупка на изплащане и по телефона. Нашите консултанти ще ви консултират за възможностите за лизинг и ще ви помогнат да кандидатсвате без нужда от попълване на форми