Доставка

Начин на доставка
Millenniumbg.com доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска фирма Еконт. За района на Стара Загора най-добре да посетите нашият магазин.
 
Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранция за стоките. Всеки лаптоп се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.
 
Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 24 часа за поръчки над 399 лв. и 48 часа за всички останали в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.
 
Цени на доставка
Доставката е безплатна за територията на Република България. За аксесоари и стоки с цена под 399 лв. доставката е за сметка на клиента.
 
Връщане на стока
Не забравяйте правата си! Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.
 
Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на: 1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки; 2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги. ... (6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. (7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1. Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП)
 
Като фирмена политика Millenniumbg.com предоставя 15 дни срок на връщане на всеки лаптоп в запазен търговски вид.